Enric I. Canela

Llegia que el Parc Científic i Tecnològic de la UdG i la consultoria IDODI van signar ahir un conveni per crear un programa que promourà el naixement de companyies de base tecnològica i en facilitarà l’expansió. El programa escollirà cada dos mesos dos nous projectes perquè s’estableixin al parc gironí, i els proporcionarà mentors que els guiaran. També buscarà inversors interessats en aquests negocis emergents. Segons ha resumit el director general d’IDODI, Marc Vidal, esperen que el conveni doni resposta a projectes emprenedors tecnològics que acabin convertint-se en negocis d’èxit, i a aquells qui tenen capital disponible.

A veure si és veritat perquè els parcs estan patint una situació molt difícil. Més encara amb les retallades públiques. Cal recordar que per molt que algú es faci il·lusions, els parcs no són viables si el sistema públic no paga la inversió i així i tot, ho tindrien complicat.

Una resposta a “La viabilitat del Parc Científic i Tecnològic de la UdG”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, R+D, Recerca, Transferència de Coneixement, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació