Enric I. Canela

A través del Bloc de l’Observatori de la Recerca (OE-EIC) he vist que la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) ha obert la Convocatoria de ayudas para el fomento de la cultura científica y de la innovación (2012). Enguany, el programa vol donar suport a aquells projectes que tinguin un impacte social elevat i que explorin nous camins per impulsar la ciència i fomentar la cultura de la innovació. El pressupost que es destinarà per a aquesta convocatòria és de 3.250.000 euros.

No és gaire però alguna cosa es podrà fer. Diu que cal fomentar les vocacions científiques, però no sé si seria millor donar diners per fomentar que emigrin els joves a Alemanya o a Suècia, perquè aquí…

Una resposta a “Diners per divulgar la ciència”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Ciència, Divulgació | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació