Enric I. Canela

Es veu que el ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, no només vol apujar els preus de les matrícules de grau i màster, també es planteja la possibilitat d’augmentar les hores de feina del professorat universitari. No sé si vol dir les hores de classe. No sé si això serà cert, però si es planteja això és que, com a les guixes, li manca un bull.

Si vol fer alguna cosa útil, podria llegir una mica i veure com funcionen les universitats d’altres països, que fan els professors, qui i com es fan les classes. Convé un ministre una mica més “llegit”.

Aquests del Partit Popular han embogit i cada dia diuen una bajanada més gran. El problema és que a sobre les volen aplicar, si és limitessin a sortir en un programa d’humor encara tindrien èxit.

Una resposta a “Diu que Wert vol que fem més hores de classe”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Estupidesa, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació