Ben decidit: No ser


Enric I. Canela

Javier Montalvo al bloc “en diferido” escriu un dels seus encertats articles sobre innovació: Cambiar el modelo productivo sin invertir en innovación, ¿cómo? Certament una pregunta que té una resposta fàcil: de cap manera com no sigui per anar en darrere.

Javier Montalvo és un altre dels “fans” de Luís de Guindos.

Lapidari. Tot i entendre que es tracta dels pressupostos més austers de la democràcia a Espanya, crida l’atenció que sigui la innovació, especialment la tecnològica, i l’Educació, que pateix, només des de l’àmbit estatal, una retallada de 2.200 milions, les que grans esforços exigeixen des del Govern, mentre que altres partides, com Seguretat Ciutadana o Esports, mantenen i fins i tot veuen incrementades les seves dotacions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació