Erasmus per a rics


Enric I. Canela

La Vangurdia explica com es financen els estudiants que marxen fora dins del programa Erasmus. Com sempre els catalans els gran perjudicats. Per dues raons. Una, és que amb els barems espanyols i tenint en compte el cost de la vida a Catalunya, tenim menys estudiants que reben ajut del ministeri d’Educació, Cultura i Esport. El ministeri dóna 200 euros al mes, però a causa de la reducció del 40% del pressupost, menys estudiants els rebran.

La segona és que la Generalitat només dóna 200 euros mensuals a 1.500 estudiants la qual cosa ve a ser el 46% del total d’estudiants Erasmus. Comparativament: Andalusia dóna 600 euros a tots. Ja es veu que són més rics o tenen altres prioritats.

La Comunitat Europea en dóna 160 a tots.

Una resposta a “Erasmus per a rics”

  1. a 10 abr. 2012 a les 11:01 Erasmus per a rics | xcat.catxcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació