Enric I. Canela

José Ignació Wert, ministre d’Educació, Cultura i Esport, ha explicat al Senat que la setmana estan convocats la Conferència Sectorial d’Educació i la Conferència General de Política Universitària per tractar els representants autonòmics tant la retallada en educació primària i secundària, com en l’ensenyament universitari.

Sorprenent perquè no donen res a universitats. L’únic que poden fer és reduir a la UNED o a la Universitat Menéndez y Pelayo o a l’ANECA. També poden eliminar beques.

Una idea que havia llegit és la d’augmentar-nos les hores de classe, però dubto que ens l’apliquin. Som dels més carregats del món civilitzat. Tampoc ho paguen ells, però així ajuden a les comunitats autònomes. Esperem a veure que es treuen barret.

Una resposta a “Retallades universitàries”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació