Ahir es va publicar que el Govern, a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Economia i Coneixement, destina 350.000 euros a l’organització de congressos, simposis, cicles de conferències, seminaris o reunions de caràcter internacional que s’organitzin a Catalunya (ARCS-DGR). Els ajuts, gestionats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), tenen com a finalitat contribuir a la projecció del sistema científic català.

A partir de l’11 d’abril i fins l’11 de maig, el personal investigador del sistema d’R+D de Catalunya que formi part del comitè organitzador d’una activitat científica de caràcter internacional podrà sol·licitar un ajut de fins a 6.000 euros per al seu cofinançament. Les activitats que rebin l’ajut s’hauran de fer entre l’1 d’agost del 2012 i el 31 de juliol del 2013.

Una resposta a “Ajuts per a trobades científiques internacionals”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació