CEDRO contra la UAB


Enric I. Canela

No fa gaires dies escrivia sobre la demanda interposada per CEDRO contrta la Universitat Carlos III per penjar en el seu campus virtual còpies de llibre si articles sense haver subscrit un conveni al respecte (veure Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents).

Avui llegeixo que aquesta entitat ha interposat altra demanda, ara contra la UAB, i que li demana 1.087.000 euros. Aquest import, segons llegeixo és cinc vegades superior al que li costaria a la universitat el conveni que proposa CEDRO.

Com deia, aquest és un tema força interessant. Al meu entendre el Campus Virtual i atès que al material del Campus Virtual només tenen accés els membres de la comunitat universitària que estan matriculats en una determinada assignatura, es poden penjar tots els articles per als que la universitat tingui llicència. Crec que cal ser molt curós amb aquestes coses. També penso que als de CEDRO els caldrà demostrar que s’ha fet ús indegut dels materials.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació