Enric I. Canela

Llegeixo que més de 300 estudiants de l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Solsonès i la Vall d’Aran rebran un ajut de fins a 2.000 euros per finançar part de les despeses que els suposa desplaçar-se a qualsevol universitat catalana i allotjar-se fora de la seva comarca. L’import global d’aquests ajuts, finançats per la Secretaria d’Universitats i Recerca i gestionats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), és de 392.000 euros.

Fins el proper 11 de maig podran optar a aquests ajuts els estudiants, de primer o d’altres- Els aspirants que comencin els seus estudis hauran d’estar matriculats el curs actual amb un mínim de 60 crèdits (en estudis de grau) o 55 per a la resta, o bé un mínim de 30 crèdits per cada semestre en estudis de grau o 27,5 per a la resta d’estudis.

Pel que fa als estudiants no primerencs, hauran d’haver superat el 80% dels crèdits matriculats l’any anterior (en el cas dels ensenyaments no tècnics) o el 60%, en el cas dels tècnics. Hi podrà accedir qualsevol estudiant amb una nacionalitat de la Unió Europea o no comunitari amb condició de residència, que acreditin viure a aquestes comarques com a mínim des de l’1 de gener de 2009.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació