Enric I. Canela

Llegeixo que el rector de la UB, Dídac Ramírez es va reunir ahir amb Carmen Vela, secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació del Ministeri d’Economia i Competitivitat. També van assistir a la reunió Román Arjona, secretari general d’Innovació, i M. Luisa Poncella, directora general de Transferència de Tecnologia i Desenvolupament, a més de Víctor Gómez, gerent de la Universitat, i David Ceballos, cap del Gabinet del Rectorat.

Entre els temes tractats estaven la situació del Programa INNOCAMPUS i la situació del PCB. La secretària d’Estat el seu suport a la tasca i els projectes presentats, com és la voluntat de liderar una comunitat de coneixement i innovació (Knowledge and Innovation Communities, KIC) en salut i envelliment a través del campus d’excel·lència internacional.

Visita necessària i oportuna en un moment de crisi i retallada en el que els diners seran prioritzats amb molta cura.

Una resposta a “Dídac Ramírez es reuneix amb Carmen Vela”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació