La UOC entra a Bdigital


Enric I. Canela

Llegeixo que la UOC s’ha incorporat al patronat del centre tecnològic Barcelona Digital (notícia completa). La integració de la universitat virtual en l’òrgan director es va formalitzar el mes passat durant la reunió del patronat del centre tecnològic avançat especialitzat en l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació. Aquesta aliança permetrà reforçar els lligams entre ambdues institucions, especialment després de la posada en marxa del Centre de Transferència Tecnològica UOC-BDigital, que desenvoluparà noves tecnologies i metodologies en el camp de l’ensenyament i el coneixement. Amb aquest acord, el BDigital espera avançar en excel·lència en recerca aplicada.

Una resposta a “La UOC entra a Bdigital”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, TIC, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació