Enric I. Canela

Llegeixo que Emilio Botín, president del Banc Santander, ha anunciat a Xangai la tercera edició del programa de beques Fórmula Santander de mobilitat internacional.

Aquest programa de beques que organitza el Banc Santander, a través del seu Divisió Global Santander Universitats, està dirigit a 300 estudiants de grau i postgrau del Brasil, Espanya i Regne Unit, i ofereix als universitaris la oportunitat d’estudiar en una universitat estrangera de la xarxa Santander Universitats. Cent beques es destinaran a estudiants d’universitats brasileres, cent seran per a alumnes espanyols i altres cent per a universitaris britànics. Cadascuna de les beques està dotada amb 5.000 euros per sufragar els costos de matrícula, desplaçaments, manutenció i allotjament.

Recentment el banc presidit per Emilio Botín, seguint en la línia de promoure la mobilitat internacional dels universitaris, ha lliurat les beques ‘UPC-Banc Santander Mobilitat Xina’ corresponents al curs acadèmic 2011-2012, en col·laboració amb la UPC, mitjançant les quals 24 estudiants d’aquesta universitat han pogut fer una estada de 6 mesos en universitats xineses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació