Enric I. Canela

Avui el suplement L’Econòmic del diari El Punt Avui publica un article meu (La davallada intel·lectual és enemiga de la innovació), com cada quatre setmanes. Aquest vegada l’he dedicat als problemes que té l’educació per poder tenir un país competitiu. Una visió molt particular, però n’estic ben convençut.

3 respostes a “Educar per un país més desenvolupat”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Educació, Innovació, R+D, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. a 14 abr. 2012 a les 8:38 Jordi Barbé

    Algú, pot ser ho podria dir més alt, però en absolut més clar. Una anàlisi global molt encertada del nivell dels nostres estudiants, que no tenen cap culpa, però que seràn els que patiràn les conseqüències a nivell individual.

  3. a 14 abr. 2012 a les 9:38 Enric I. Canela

    Jordi,
    Gràcies. Efectivament, els estudiants no en tenen la culpa. Cal ajudar-los i a fe de Déu que ho intentem, però estructurar la ment és una feina que ha de començar molt abans. A mi em sap greu veure tantes deficiències.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació