Enric I. Canela

La UdG va investir divendres doctora honoris causa a Encarna Roca i Trias, catedràtica de Dret Civil de la UB i magistrada de la Sala Civil del Tribunal Suprem. Encarna Roca és la primera dona que va ingressar a la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació. Reconeguda per les seves aportacions en el dret civil català i, especialment, en el dret de la família i al dret civil. Dirigeix la Càtedra de Dret Civil Català Duran i Bas i s’ha dedicat especialment al dret de família, matèries en les quals les seves publicacions constitueixen importants obres de referència.

Encarna Roca serà la segona dona que la UdG ha reconegut. En els seus 20 anys, la UdG ha reconegut quinze personalitats de diversos àmbits amb la distinció honoris causa, que suposa per als reconeguts formar part del claustre i tenir relacions estretes amb la universitat.

Una resposta a “Encarna Roca i Trias doctora Honoris Causa per la UdG”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació