Enric I. Canela

L’altre dia la comissió COSCE d’estudi dels pressupostos generals de l’estat va publicar l’informe: Anàlisi dels recursos destinats a R+D+i (política de despesa 46) continguts en el projecte de Pressupostos generals de l’Estat per a l’any 2012.

Es tracta d’un informe curt, rigorós i fàcil de llegir. No és dogmàtic i planteja alguna pregunta. Per exemple, on van els diners que no es gasten? Fàcil resposta: signifiquen menys dèficit i perduts per a l’R+D+i.

Sobre el pressupost de Ciència s’han escrit molts articles i n’agafo alguns:

Afegeixo un article antic que va bé per centrar-nos: La UE no recorta en ciencia

Les conclusions, digui el que digui, amb la màxima bona fe i interès, la secretària d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, són de desastre. El que si es que el pressupost s’ha de llegir amb molta calma i mirar cada programa del Ministeri d’Economia i Competitivitat perquè uns baixen i altres no.

Una resposta a “Una mirada al pressupost de Ciència”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Ciència, Desenvolupament, Innovació, R+D, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació