Rànquing de graus


Enric I. Canela

Llegia que Patatabrava.com ha realitzat un estudi amb l’objectiu d’elaborar un rànquing dels centres universitaris, segons la satisfacció dels seus alumnes. S’han realitzat 6.000 enquestes que han permès dibuixar el panorama universitari segons la qualitat dels seus serveis acadèmics.

És interessant mirar com els estudiants, no sé quin grau de participació hi ha, fan en aquest popular web dels diferents graus. Curiós perquè hi ha diferències notables entre la nota de tall, tan popular, i la valoració que fan els estudiants. Mirar les universitats globalment no té massa sentit perquè un estudia en un ensenyament concret i no en una universitat global, però mirar això causa alguna sorprès.

Una resposta a “Rànquing de graus”

  1. a 17 abr. 2012 a les 10:01 Rànquing de graus | xcat.catxcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació