Enric I. Canela

El rector de la Universitat Politècnica de València i vicepresident de la Conferència de Rectors d’Universitats Espanyoles (CRUE), Juan Juliá, ha recordat al ministre d’Educació, José Ignacio Wert, que les institucions d’educació superior necessiten molt suport i afecte i estabilitat normativa.

El rector de la Universitat de Sevilla ha censurat la política de retallades a la recerca i la formació superior com un atemptat contra l’excel·lència acadèmica. Certament, no és possible generar un nou model productiu retirant els suports a la recerca ni tenir una mica de confiança en el futur condemnant a una generació d’alumnes a tornar a la massificació a les aules i al col·lapse del sistema per inanició.

Una resposta a “Wert és un crack cercant complicitats”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació