Enric I. Canela

Avui ha pres possessió Salvador Alemany com a president del Consell Social de la UB. L’acte ‘ha presidit el rector acompanyat del secretari d’Universitats i Recerca. Naturalment també hi era el president sortint, Joaquim Coello.

L’acte amb molta gent. S’ha vist pertorbat per una dotzena de membres del PAS, crec que tots de comissions obreres, que han xiulat a Coello i a Castellà. Un comportament improcedent en membres de la comunitat universitària. Per sort, l’acte s’ha pogut realitzar amb una certa normalitat.

El rector, magnífic i no ho dic pel tractament que li pertoca, els ha mostrat la manca de procedència del seu comportament i no ha suspès l’acte.

S’obre una nova etapa en el Consell Social de la UB que penso serà molt fructífera.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació