Enric I. Canela

El Ministeri d’Educació planeja fixar entre un 5,5 i un 6 la nota mínima per accedir a una beca universitària. Ho ha dit el ministre José Ignacio Wert a la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) i el que estudia des de fa setmanes amb els consellers del ram del Partit Popular. El sistema actual obliga a l’estudiant que no supera uns mínims de renda familiar a aprovar el 80% del curs en la majoria de les carreres i el 60% en titulacions com les enginyeries sense una nota mitjana.

Diu el ministre que als estudiants tant els dóna treure un cinc o un excel·lent

2 respostes a “Ja sabem com es donaran menys beques”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] Encara no ha sortit el Reial Decret perquè el text ha de passar prèviament per la Conferència Sectorial de Política Universitària però, segons explica El Mundo, el ministeri proposa que els universitaris que vulguin accedir a ajuts econòmics per cursar un màster a les universitats públiques espanyoles hauran d’acreditar nota mitjana en el Grau de 6,5 per a una beca general (import íntegre de la matrícula) i de 7 per a una beca salari o de mobilitat, segons el Reial Decret pel qual s’estableixen els llindars de renda i patrimoni familiar i les quanties de les beques i ajudes a l’estudi per al curs 2012-2013. En tot cas, les notes mitjanes procedents d’estudis d’ensenyaments tècnics es multiplicaran pel coeficient 1,17. Curiosament, per als professionals, com Educació, amb un 5,5 ja serà suficient. La notícia diu més coses de beques, però res que ja no hagi explicat en aquest bloc (veure Ja sabem com es donaran menys beques). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació