Vagues i raons


Enric I. Canela

Llegia que la CGT, és a dir, la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PUDUP), que agrupa estudiants i professors, ha convocat una vaga estudiantil contra l’augment de les taxes universitàries per al 3 de maig que ve, dia en el qual se celebrarà a Barcelona la cimera del Banc Central Europeu (BCE).

No sé si aquesta convocatòria tindrà èxit perquè no he vist que ningú més que ells l’hagin convocat i a més, em sembla que té més sentit anti-tot fer-la coincidir amb la cimera del Banc Central Europeu.

Sóc contrari a una vaga que només perjudicarà als estudiants, però estic al costat dels estudiants en aquest tema. No pot ser que s’acordi el que s’ha acordat sense un pla complet i les mesures complementàries imprescindibles. Tampoc que els arguments es basin en mentides sobre que aquí tenim les matrícules més barates d’Europa i altres barbaritats.

El tema què valen les coses i qui les paga és prou seriós com per merèixer explicacions serioses. Els ciutadans ens mereixem millors explicacions que les donades per Wert “el fantàstic”. La solidaritat i l’equitat exigeixen també altres coses. Jo també penso que, fet així, aquest augment popt perjudicar a molts estudiants amb poc recursos.

Una resposta a “Vagues i raons”

  1. a 29 abr. 2012 a les 12:01 Vagues i raons | xcat.catxcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació