Del maó al coneixement


Enric I. Canela

Ahir llegia Escac a la ciència i la tecnologia, un article que feia referència a les retallades que està patint la recerca valenciana, però que anava més enllà i repassava el conjunt de l’estat espanyol.

Avui, però, hem tingut la sorpresa. Luis de Guindos ha dit que volen passar de l’economia del maó a la del coneixement. Sobta que a més s’hagi referit a recuperar la credibilitat. Deu ser perquè tot el que estan fent és carregar-se qualsevol opció de tenir una economia del coneixement.

Clar que potser el que succeeix que aquest canvi és un pla secret i estan fent tot el possible per amagar-lo. De vegades un bon governant no pot revelar els seus objectius, coses de la prudència en el govern. En això si que estan tenint un gran èxit.

Una resposta a “Del maó al coneixement”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Economia, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació