Enric I. Canela

CEDRO està decidit a cobrar a les universitats per ús indegut de llibres i articles. Ha interposat demandes contra la Universitat Carlos III i la UAB (veure Els problemes de la propietat intel·lectual per als docents i CEDRO contra la UAB). El problema, segons diu la CRUE en un comunicat, i pel que conec té raó, és que CEDRO fa una demanda absurda sense saber de què parla. Volen treure diners sense raó.

2 respostes a “CEDRO vol treure cèntims de les universitats”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] He publicat diversos articles sobre el tema (CEDRO segueix la lluita contra les universitats, CEDRO vol treure cèntims de les universitats, CEDRO contra la UAB, La sentencia contra la UAB és una aberració, Una sentència feta sense cap […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació