Enric I. Canela

El ministeri calcula que la pujada de les taxes universitàries de fins al 66% – que ha de modular cada comunitat autònoma, dins de la forquilla fixada per l’Estat d’entre el 15% i 25% del cost total dels estudis-representi 1.760 milions d’euros menys en transferències. Això està recollit a la novel·la per entregues que va apareixent (el Pla d’estabilitat que el Govern espanyol va enviar el dilluns a Brussel·les).

Dins de la reducció de la partida de personal, figura la congelació del desplegament reglamentari de l’augment de l’edat de jubilació de professors universitaris fins als 75 anys.

Una resposta a “Si segueix la crisi ens jubilen als 80 anys”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació