Enric I. Canela

Llegia que UPyD vol promoure un compromís estable amb tots els partits per assolir una inversió mínima en R+D+i del 2 % del PIB al final de la legislatura i demana al Govern que augmenti la inversió pública en aquest capítol fins igualar el pressupost de 2009, uns 8.000 milions d’euros.

Estic a les antípodes dels postulats d’aquest partit, però en aquest cas, de supervivència hi coincideixo. Dubto que el govern espanyol atengui aquesta petició, però cal intentar-ho. Els volen fer més amb menys un model una mica diferent del que propugnen francesos i alemanys, entre d’altres. Com va promoure Fraga: Spain is different.

Una resposta a “R+D+i: Spain is different”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Desenvolupament, Innovació, Política, R+D, Recerca, Transferència de Coneixement | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació