Enric I. Canela

El web de la UB publica que la Lliga d’Universitats Europees de Recerca (LERU) organitzarà un acte especial a l’Edifici Històric de la UB els dies 9 i 10 de maig per commemorar el 10è aniversari d’aquesta associació. La reunió, titulada «Universitats europees de recerca: guia i motor per a Europa el 2050», serà un fòrum únic que aplegarà representants d’algunes de les universitats de recerca capdavanteres a Europa per intercanviar opinions amb els seus homòlegs de fora d’Europa i amb personalitats d’alt nivell dels sectors del govern i empresarials.

La UB forma part de la LERU.

4 respostes a “El 9 i 10 de maig la LERU es reuneix a la UB”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] en parlava a El 9 i 10 de maig la LERU es reuneix a la UB. Aquest vespre s’ha celebrar a la UB la inauguració de la reunió: “Universitats de […]

  3. […] en parlava a El 9 i 10 de maig la LERU es reuneix a la UB. Aquest vespre s’ha celebrar a la UB la inauguració de la reunió: “Universitats de […]

  4. […] uns dies, en la reunió de benvinguda de la reunió per commemorar el 10è aniversari de la LERU. La reunió, titulada «Universitats europees de recerca: guia i motor per a Europa el 2050», es […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació