Enric I. Canela

Llegia que la UAB, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València estan entre les deu universitats europees que van rebre més estudiants d’Erasmus el curs 2010-2011. Respecte a aquest programa, l’Estat espanyol encapçala dos rècords: per una banda és el principal país que escullen els estudiants europeus a l’hora de fer la beca, però els espanyols són els que menys diners reben en tota la Unió Europea. Les universitats espanyoles van rebre 37.432 estudiants europeus, seguida per França que en va rebre 27.721. Les universitats espanyoles han rebut un 16,1% més d’alumnes europeus

Set de les deu universitats amb més Erasmus el curs passat eren espanyoles. La Universitat de Granada continua sent la més sol·licitada, amb 2.019 estudiants d’intercanvi, seguida de la Universitat de València, que en va acollir 1.693, i la Complutense de Madrid, amb 1.679 estudiants d’intercanvi.

En quarta posició hi ha la Universitat de Bolonya, que va rebre 1.650 Erasmus, i la segueix la Universitat de Sevilla, que en va rebre 1.568. En el número 6 hi ha la Universitat de València, amb 1.500 alumnes del programa d’intercanvi europeu, i en setè lloc la de Salamanca, amb 1.166, en desè lloc està la UAB amb 1.088, en tretzè lloc se situa la UB amb 1.044 estudiants, la UPC està en 23a posició, amb 753 Erasmus.

El clima i la festa són atractius. El dia que diguin que encapçalem la llista d’atracció d’estudiants europeus de màster i de doctorands europeus estaré molt content. Això no m’emociona.

Una resposta a “Més Erasmus que ningú”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació