Enric I. Canela

Abans-d’ahir en parlava a El 9 i 10 de maig la LERU es reuneix a la UB. Aquest vespre s’ha celebrar a la UB la inauguració de la reunió: “Universitats de recerca europees: guia i motor per a Europa el 2050” (veieu al notícia al web UB). Els parlament han estat de primera. Demà us explicaré més.

Per primera vegada, es reuniran conjuntament les xarxes d’universitats de recerca intensiva més destacades d’Europa (Lliga d’Universitats de Recerca Europees, LERU), dels Estats Units (Associació d’Universitats Americanes, AAU), d’Austràlia (Grup de les Vuit, Go8) i de la Xina (Lliga C9).

La UB forma part de la LERU ha organitzat aquest esdeveniment que commemora el desè aniversari de la xarxa. Segurament aquest és dels esdeveniments universitaris més importants que es poden celebrar al món.

2 respostes a “Inaugurada la jornada de la LERU a la UB”

  1. […] us recordava Inaugurada la jornada de la LERU a la UB (Universitats europees de recerca: guia i motor per a Europa 2050). Bé, avui hi ha hagut la resta […]

  2. […] us recordava Inaugurada la jornada de la LERU a la UB (Universitats europees de recerca: guia i motor per a Europa 2050). Bé, avui hi ha hagut la resta […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació