Enric I. Canela

Dema se celebra a la UdG una de les reunions TED (Idees worth streaming), serà la TEDxUdG. Una pluja d’idees a la UdG. El programa és enormement atractiu. La UdG té una parella excepcional, Miquel Duran i Meius Ferrès. Penso que no devia ser fàcil disposar de la llicència TED. Tampoc organitzar tot això. Per saber de l’organització podeu anar a l’espai del Miquel Duran (El TEDxUdG, una oportunitat per presentar idees i persones, una oportunitat per mostrar una UdG engrescada).

A vegades es menystenen les universitats petites, ara sembla que bufen vents ministerials contraris, però la universitat és el que són les persones i les seves idees. La UdG serà demà un volcà de creativitat.

3 respostes a “TEDxUdG: espurnes dels cervells”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] dia escrivia TEDxUdG: espurnes dels cervells. Em referia a l’esdeveniment que va tenir lloc el dijous passat a el TEDxUdG a […]

  3. […] era amb nosaltres, va organitzar fa pocs dies TEDxUdG, que tan bons resultats va donar (veure TEDxUdG: espurnes dels cervells i Èxit del TEDxUdG). No cito a les persones que ens acompanyaven perquè no les coneixia totes i […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació