Èxit del TEDxUdG


Enric I. Canela

L’altre dia escrivia TEDxUdG: espurnes dels cervells. Em referia a l’esdeveniment que va tenir lloc el dijous passat a el TEDxUdG a l’auditori Monturiol, de la UdG. El lema fou “Swell people and ideas, enhanced University”. Segons ens explica la UdG, hi van assistir un centenar de convidats, una gran part persones de la mateixa UdG que són especialment actives a la xarxa, i d’altres de fora, de l’àmbit de la divulgació de la ciència i de la comunicació a la xarxa.

Podeu llegir com va anar tot a l’enllaç de la UdG. Després de llegit penso que cal enviar als organitzadors, especialment a Miquel Duran i a Meius Ferrès, una sincera felicitació.

M’hagués agradat ser-hi, però no em podia desdoblar i a la UB teníem la reunió de la LERU.

2 respostes a “Èxit del TEDxUdG”

  1. a 14 maig 2012 a les 6:30 Meius Ferrés

    Enric,
    Moltes gràcies per les teves paraules. Realment va ser un esdeveniment especial per a tothom. Et vam trobar molt a faltar. Però encara ets a temps de veure totes les ponències a livestream.com/canaludg. T’esperem a la propera edició!!!

  2. a 14 maig 2012 a les 7:07 Enric I. Canela

    Hola Meius,
    A veure si en feu més. Més coses així que moguin cervells.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació