Enric I. Canela

L’altre dia a Èxit total en la jornada de la LERU a la UB comentava la intervenció del Professor Sir Leszek Borysiewicz és rector de la Universitat de Cambridge, i anteriorment director del Consell d’Investigació Mèdica del Regne Unit.

Us puc oferir un resum del seu brillant discurs en la conferència de 10è aniversari de la LERU fet al la UB el 10 de maig, discurs al que donen suport tots la resta dels rectors de la LERU [Dymph van den Boom (Universiteit van Amsterdam), Dídac Ramírez i Sarrió (Universitat de Barcelona), Timothy O’Shea (University of Edinburgh), Hans-Jochen Schiewer (Albert-Ludwigs-Universität Freiburg), Jean-Dominique Vassalli (Université de Genève), Bernhard Eitel (Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg), Thomas Wilhelmsson (University of Helsinki), Paul F. van der Heijden (Universiteit Leiden), Mark Waer (Katholieke Universiteit Leuven), Keith O’Nions (Imperial College London), Malcolm Grant (University College London), Per Eriksson (Lunds universitet), Enrico Decleva (Università degli Studi di Milano), Bernd Huber (Ludwig-Maximilians-Universität München), Andrew Hamilton (University of Oxford), Jean Chambaz (Université Pierre et Marie Curie), Guy Couarraze (Université Paris-Sud), Alain Beretz (Université de Strasbourg), Bert Van der Zwaan (Universiteit Utrecht), Andreas Fischer (Universität Zürich)].

Podeu veure una altra referència a Times Higher Education.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació