Enric I. Canela

Dijous, el president de la Generalitat, Artur Mas, va dir que les universitats catalanes entenen quina és la situació actual i que estan donant un senyal de maduresa en assumir uns retallades pressupostàries que no són fàcils d’acceptar. Per a Mas, durant aquests mesos s’estan prenent decisions complicades a nivell universitari, però les universitats estan reaccionant amb maduresa en seguir mantenint al capdavant perquè segueixin complint la funció que han de complir en un país avançat.

Bé, moltes gràcies. Efectivament, intentem fer la nostra feina. Hi ha diferents raons, la primera és que si no la fem bé perjudiquem als estudiants, ens perjudiquem nosaltres mateixos que estimem la nostra feina i també a la societat i el país.

De totes formes, entendre el problema no vol dir compartir la forma de solucionar-lo. Potser pensem que el problema està ben enunciat però la solució és incorrecta. Alguns pensem que amb aquestes “solucions” les coses aniran pitjor però no volem contribuir a agreujar les coses. I no parlo només d’universitats.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació