Enric I. Canela

Llegia que la UB i la Fundació per a la Sostenibilitat Energètica i Mediambiental (FUNSEAM, formada per Fundació ACS, CEPSA, CLH, Enagás, Endesa, FCC Energía, Gas Natural Fenosa, HC Energía i la Fundació Repsol) han signat un acord per crear la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la UB. La Càtedra desenvoluparà les seves activitats en el marc de l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB) de la UB i durà a terme un programa de recerca centrat en el seu àmbit d’actuació: crearà un grup permanent de recerca, impulsarà la mobilitat d’investigadors i organitzarà trobades científiques nacionals i internacionals.

La Càtedra de Sostenibilitat Energètica tindrà la seu al Parc Científic de Barcelona, la Fundació Bosch i Gimpera en farà la gestió econòmica i les activitats es desenvoluparan a la Facultat d’Economia i Empresa, concretament a la seu de l’IEB.

Al web de la UB podreu trobar més informació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació