Enric I. Canela

Llegia que ahir va tenir lloc al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport la primera reunió de la Comissió d’Experts (veure Reforma de la universitat: obligada però un diagnòstic esbiaixat) seleccionada per proposar les reformes necessàries per a la millora est primera trobada. La Comissió, formada per 11 experts i presidida per Teresa Miras Portugal, treballarà amb la coordinació i el suport de la Secretaria General d’Universitats.

La primera reunió va servir per analitzar quines seran les seves principals línies d’actuació i la seva metodologia de treball. Es van proposar 6 ponències específiques com a punt de partida. Les ponències desenvoluparan, entre altres, els següents assumptes: la governança de les universitats; l’avaluació, excel·lència i competitivitat, el professorat universitari i l’accés als cossos docents; finançament; oferta acadèmica, i els estudiants.

En cadascuna d’aquestes ponències dels experts podran abordaran aspectes específics sobre aquests temes que abastaran des de l’estructura dels òrgans de govern i el retiment de comptes a la societat fins a la diferenciació i especialització d’universitats i l’avaluació externa, passant per l’atracció de talent, el catàleg de titulacions i la reforma curricular.

Una resposta a “La Comissió d’Experts per proposar reformes universitàries comença els seus treballs”

  1. […] la seva banda, el govern espanyol també va nomenar una Comissió d’Experts per proposar reformes universitàries. Això va ser el 16 de maig. Un dels seus membres Salvador Barberà, molt proper al conseller […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació