Enric I. Canela

L’altre dia escrivia Convocades les beques FPU 2012 per fer la tesi doctoral on parlava de la Resolució de 25 d’abril de 2012, de la Secretaria d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats, per la qual es convoquen les ajudes per a beques i contractes de Formació de Professorat Universitari del Programa Nacional de Formació de Recursos Humans d’Investigació de l’exercici 2012 , en el marc del Pla Nacional d’Investigació Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica 2008-2011.

Deia també que la Federación de Jovenes Investigadores / Precarios denunciava alguns defectes seriosos. Bé, les universitats han fet gestions i les coses s’han esmenat. Avui el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport publica: Modificación de la convocatoria de las ayudas FPU 2012. És una nota on modifica les condicions i permet que els que ara estan estudiant el màster universitari puguin presentar-se.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació