Enric I. Canela

Encara no ha sortit el Reial Decret perquè el text ha de passar prèviament per la Conferència Sectorial de Política Universitària però, segons explica El Mundo, el ministeri proposa que els universitaris que vulguin accedir a ajuts econòmics per cursar un màster a les universitats públiques espanyoles hauran d’acreditar nota mitjana en el Grau de 6,5 per a una beca general (import íntegre de la matrícula) i de 7 per a una beca salari o de mobilitat, segons el Reial Decret pel qual s’estableixen els llindars de renda i patrimoni familiar i les quanties de les beques i ajudes a l’estudi per al curs 2012-2013. En tot cas, les notes mitjanes procedents d’estudis d’ensenyaments tècnics es multiplicaran pel coeficient 1,17. Curiosament, per als professionals, com Educació, amb un 5,5 ja serà suficient. La notícia diu més coses de beques, però res que ja no hagi explicat en aquest bloc (veure Ja sabem com es donaran menys beques).

No entro a valorar el llindar, però em sembla extraordinari que per a l’àmbit d’Educació aquest llindar sigui més baix.

Jo em pregunto per què d’una vegada no ens traspassen els diners i ens deixen fer una política de beques coherent i efectiva.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació