Enric I. Canela

Dimecres, els investigadors Carlos López-Otín i Elías Campo van rebre el premi Vanguardia de la Ciència. Elías Campo de l’institut d’Investigació Biomèdica August Pi Sunyer (Idibaps) i Carlos López-Otín de la Universitat d’Oviedo dirigeixen el projecte Genoma de la leucèmia, la principal contribució espanyola al consorci internacional del genoma del càncer. Els investigadors han estat reconeguts per la seva recerca sobre el genoma de la leucèmia. La feina d’aquests dos excel·lents investigadors permetrà el desenvolupament de nous fàrmacs contra la leucèmia.

L’acte es va celebrar a la Pedrera de Catalunya Caixa amb la presència del conseller Andreu Mas-Colell. El premi és una iniciativa conjunt de Catalunya Caixa i el Grup Godó.

M’hagués agradat anar-hi, de fet havia confirmat la meva assistència, però malauradament, doblement, l’hora em va coincidir amb una visita no prevista per solucionar un petit problema de salut.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació