Enric I. Canela

Llegeixo que els alumnes de set màsters de la UB es podran beneficiar en el pròxim curs dels ajuts del programa de beques de CatalunyaCaixa que s’atorguen als màsters universitaris considerats excel·lents i de referència en la seva àrea docent. El conveni ha estat formalitzat aquest dimarts pel rector de la UB, Dídac Ramírez, i la directora de la Fundació CatalunyaCaixa, Marta Lacambra.

Els criteris per becar estudiants seran també d’excel·lència, a partir d’un expedient acadèmic, i en el cas de la UB recauran en els alumnes de Biomedicina, Enginyeria Biomèdica, Nanociència i Nanotecnologia, Ciència Cognitiva i Llenguatge, Biologia del Desenvolupament i Genètica, Astrofísica, Física de Partícules i Cosmologia i Biotecnologia Molecular.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació