Enric I. Canela

Demà se celebren les eleccions al rectorat de la UAB (Veure Els quatre candidats al rectorat de la UAB). Els quatre catedràtics que opten al càrrec són Margarita Arboix (Farmacologia), Ferran Sancho (Fonaments de l’Anàlisi Econòmica), Joaquim Coll (Medicina) i Pere Solà (Teoria i Història de l’Educació). Si ningú no obté la majoria absoluta, la segona volta serà el proper dia 31 de maig.

Ana Ripoll, la rectora actual i sortint, havia portat al consell d govern que s’havia d’haver celebrat avui on s’havia de tractar, entre altres temes, un pla d’ajustament de plantilla que preveia una reducció de 216 professors -alguns casos a través de prejubilacions. Membres del comitè d’empresa han evitat que se celebrés el consell de govern. No troben lògic que la rectora, havent eleccions demà, condicioni la política del proper rector.

La UAB té un problema financer seriós. Veurem que pot fer el proper rector. Li tocarà retallar perquè no crec que ningú li doni els diners per mantenir l’actual situació.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació