Studyincatalonia


Enric I. Canela

Llegia que la Secretaria d’Universitats i Recerca ha posat en marxa el nou portal multilingüe www.studyincatalonia.com, interactiu i personalitzat, per promocionar els estudis de les universitats catalanes arreu del món. El nou portal posa a l’abast de l’estudiant estranger informació exhaustiva de la titulació que vol cursar a Catalunya i dels tràmits a seguir en funció del seu país d’origen.

Una bona iniciativa, no cal dir-ho. Després de deu anys tornem a tenir aquest portal. Els governs tripartits no van considerar que això tingués cap interès. Francament content que això torni,

Encara es por trobar el residu del que vaig posar en funcionament l’any 2002, quan era també consell Mas-Colell. Semblant però molt més modern i també en quatre idiomes. Quan ho vaig deixar, amb el canvi de govern, estàvem plantejant fer-lo també en xinès i àrab.

Podeu comparar:

Alguns altres: Cursar una primera carrera, Ciutadans d’altres països, Programes de mobilitat, etc.

Encara queda algun residu, imagino que hauran aprofitat coses, l’esquema és pràcticament el mateix. Deixo la imatge del vell, de poca qualitat, però és un record que suposo que desapareixerà. Coses de la nostàlgia d’una feina que creia útil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació