Enric I. Canela

The New York Times es feia ressò el dia 22 de la vaga del sector de l’educació (Education Cuts Met With Strike in Spain). Estaria bé, seria un simple reportatge si no fos perquè dins l’article també fa esment de les ximpleries que va dir el ministre José Ignació Wert en la roda de premsa posterior al consell de ministres del 13 d’abril referint-se als problemes de la universitat (veure Reforma de la universitat: obligada però un diagnòstic esbiaixat).

Ben detallades, per cert. Podeu llegir: As a result, Spain has 79 universities, spread across 236 campuses and offering 2,413 different undergraduate degrees as well as 2,758 masters’ degrees. José Ignacio Wert, Spain’s education minister, recently compared unfavorably such statistics with those of California, which has about 10 million fewer inhabitants and by his count only 10 universities.

Estic segur que alguns americans si han llegit això hauran obert uns ulls com a plats i hauran pensat, d’on han tret aquest ministre? En un món globalitzat és difícil que un ministre és limiti a fer el ridícul a nivell de l’estat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació