Enric I. Canela

Un exemple paradigmàtic de com no s’han de fer les coses és el que es va fer a València amb el Centre d’Investigació Príncipe Felipe (CIPF). La megalomania del govern valencià de Francisco Camps va voler fer com havia fet amb Terra Mítica, la Ciutat de les Arts i de les Ciències. Tot grandeses sense tocar de peu a terra. Si hagués estat possible li haurien posat una estació d’AVE connectat amb Madrid al soterrani, un pressupost altíssim de manteniment, insostenible en temps de crisi, després en època de sequera, no li van donar els diners necessaris i el van ensorrar. La història, segura que parcial i potser subjectiva, la podeu llegir a Así se hundió el Centro de Investigación Príncipe Felipe, però no deixa de ser una mostra més de l’Armada Invencible”.

Cal salvar la ciència i per això no ens cal un altre Taj Mahal, calen diners per a projectes i recursos humans, especialment això darrer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació