Enric I. Canela

Llegia que La secretària d’Estat de Recerca, Carmen Vela, ha lamentat que els qui prenen les decisions a Europa no estan convençuts de la importància de la Recerca en el desenvolupament econòmic i afirma que fets com la reducció en els pressupostos i la falta d’inversió “no són un problema que ocupi només a Espanya, sinó que es tracta d’alguna cosa més general.

Jo crec que del que no estan convençuts és de posar diners per repartir. Només cal veure el que cada país dedica a R+D. Els alemanys i els francesos, els britànics i els neerlandesos estan bastant més convençuts que els espanyols. Només cal mirar els pressupostos i els indicadors. Veig que passa com en economia, els governants espanyols els han ensenyat a fer les coses als europeus.

Que Carmen Vela s’ho creu, cap dubte, que ho defensa, cap dubte, però no passa el mateix amb els seus superiors.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació