Enric I. Canela

El Partit Popular al Senat ha permès l’esmena que eleva a un 10% la taxa de reposició de les places a què poden accedir investigadors doctors dels cossos i escales dels organismes públics de Recerca, Ciència, Tecnologia i Innovació i ha estimat que l’oferta donarà ocupació a 60 persones el 2012.

El Partit Popular diu que la formació i incorporació de recursos humans és una de les peces centrals en el desenvolupament científic i tecnològic dels països avançats i afegeix que aquest suport ha de continuar malgrat l’actual escenari econòmic d’austeritat.

Bé, pel Partit Popular, 60 places a tot l’Estat. Sembla que en saber-ho l’European Research Council ha convocat una reunió extraordinària de celebració. Serviran un “vino español”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació