Enric I. Canela

Llegeixo que Biocat porta a Barcelona un dels líders europeus en la formació d’emprenedors. Es tracta de Christer Windeløv-Lidzélius, director de KaosPilots, que oferirà la conferència Creative Leadership for entrepreneurial challenge en el marc de BizBarcelona.

Christer Windeløv-Lidzélius, director i exalumne de l’escola danesa KaosPilots, referent mundial en la formació d’emprenedors, serà a Barcelona el dia 14 de juny, convidat per Biocat. Windeløv-Lidzélius oferirà la conferència Creative Leadership for entrepreneurial challenge, en el marc del Bizbarcelona, la trobada de pimes i emprenedors organitzada per Fira de Barcelona, que reunirà durant dos dies al recinte firal de Montjuïc més de 14.000 persones.

Una bona pensada, fa anys vaig tenir relació amb KaosPilots i són sorprenents. Podeu llegir més coses al web de Biocat.

2 respostes a “El director de KaosPilots ens visita”

  1. a 14 juny 2012 a les 10:45 angel malaret

    he estat a bizbarcelona. la presentacio de kaos m’ha sorpres molt gratament. els desconeixia im’ha semblat fascinant. no entenc que pinta biocat amb kaos pilot. kaos pilot sembla trencador, innovador i biocat es fum, una plataforma de lluiment personal i poca cosa mes

  2. a 14 juny 2012 a les 10:54 Enric I. Canela

    Angel,
    Vaig conèixer KaosPilots fa temps i em va impressionar.
    Biocat és un facilitador. No pretén més que ajudar promoure el que tenim. Jo crec que sí, que està fent una feina útil.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació