Enric I. Canela

Llegia que el Govern destina 1,9 milions d’euros a ajuts per a la mobilitat internacional dels estudiants universitaris. Uns 1.600 estudiants universitaris que hagin obtingut una estada acadèmica amb reconeixement acadèmic a l’estranger per al curs 2012-2013 poden optar a un ajut complementari de fins a 1.200 euros. Es tracten dels ajuts MOBINT, finançats per la Secretaria d’Universitats i Recerca i gestionats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Enguany, el Govern ha destinat 1.960.000 euros per a aquests ajuts.

Podeu trobar tota la informació al web de l’AGAUR.

Bé mantenir aquesta convocatòria. Caldria molt més, però el temps és el que és. Espero que quan el vent bufi de cara aquest tipus de suport és cnsideri una prioritat estratègica.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació