Enric I. Canela

Llegeixo al web de Biocat que l’empresa tarragonina iMicroQ ha guanyat el Premi EmprenedorXXI a Catalunya, dotat amb 5.000 euros, que atorguen “laCaixa” i l’Empresa Nacional d’Innovació (Enisa). Aquest guardó reconeix les empreses innovadores de nova creació que tenen el potencial de creixement més alt a l’Estat espanyol. L’any 2010 havia estat finalista.

Creada el 2010 per un grup de recerca de la URV, iMicroQ es dedica al desenvolupament de tecnologia i productes per a la seguretat agroalimentària i el diagnòstic clínic. Actualment, el principal producte que té en fase de desenvolupament és un kit de detecció ràpida de salmonel·la, que redueix el temps fins a 14 h des de que es pren la mostra.

M’alegra especialment que sigui una empresa sorgida de la universitat.

Una resposta a “iMICROQ premi emprenedorXXI 2012”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Empresa, R+D | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació