Enric I. Canela

Avui la gent del grup de recerca de Neurobiologia Molecular estem contents perquè el treball Circadian-Related Heteromerization of Adrenergic and Dopamine D4 Receptors Modulates Melatonin Synthesis and Release in the Pineal Gland que hem publicat a PlosBiology ha sortit molt a la premsa.

La UB ens ho recull a Descoberta una nova funció de la dopamina en la glàndula pineal, implicada en la regulació del son. A més li han dedicat molts articles. Un de divertit: Could this be a cure for jetlag? Scientists uncover chemical in the brain that plays key role in regulating sleep.

Petites alegries en temps de crisi.

2 respostes a “Una mica de dopamina ens treu la son”

  1. […] dia 20 de juny us parlava de Una mica de dopamina ens treu la son. Un treball del que estem molt contents. El d’avui indica que hi ha receptors CB2 a les […]

  2. […] dia 20 de juny us parlava de Una mica de dopamina ens treu la son. Un treball del que estem molt contents. El d’avui indica que hi ha receptors CB2 a les […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació