Enric I. Canela

Llegeixo que la Fundació BBVA ha lliurat els seus Premis Fronteres del Coneixement 2011. Els guardonats en aquesta edició han estat Alexander Varshavsky, per identificar els mecanismes implicats en la destrucció de les proteïnes; Isaac Held, pels seus descobriments sobre la circulació atmosfèrica i el paper del vapor d’aigua en el canvi climàtic; Michel Mayor i Didier Queloz, per descobrir el primer planeta extrasolar, Ciro de Quadros, per la seva tasca en l’eradicació de la verola; Angus Deaton, per la seva contribució a la teoria del consum i de l’estalvi i a la mesura del benestar econòmic; Daniel Janzen, per desentranyar el funcionament de els ecosistemes tropicals i pels èxits en la seva conservació; Carver Mead, per fer possible la construcció dels microxips amb milers de milions de components, avui essencials en la vida quotidiana, i Salvatore Sciarrino, per renovar les possibilitats de la música vocal i instrumental.

Una resposta a “Lliurats els Premis Fronteres del Coneixement 2011”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació