Enric I. Canela

La UAB ja té nou rector, Ferran Sancho. Avui ha pres possessió del càrrec. L’acte de signatura del decret ha comptat amb l’assistència dels equips de govern entrant i sortint de la UAB així com també de la vicepresidenta del Consell Social de la UAB, Mireia Belil; el director general d’Universitats, Lluís Jofre; el director general de Recerca, Josep M. Martorell; i el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina. Castellà ha felicitat el rector i els equips de govern entrant i sortint. Ha expressat la voluntat de la Generalitat per mantenir el model del sistema universitari català, basat en la recerca, i ha encoratjat el nou rector i el seu equip a “fer de la UAB una universitat líder en el camp de la recerca”.

Ha començat fort. El nou rector ha explicat que la Generalitat només inverteix el 0,38% del PIB a la universitat pública, una xifra que significa que Catalunya no està a l’alçada ni de la resta d’Espanya (0,53% del PIB) ni de la Unió Europea (0,7% del PIB).

No diu cap mentida.

Li desitjo molta sort i encert. Amb la que està caient, és un valent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació