Enric I. Canela

Llegeixo que uns 250 investigadors predoctorals i postdoctorals es beneficiaran de les beques per a estades de recerca de curta durada a universitats o entitats de recerca de fora de l’Estat gràcies a les beques BE-DGR convocades per la Secretaria d’Universitats i Recerca a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Aquestes beques estan dotades amb 1,5 milions d’euros i es poden sol·licitar des d’avui i fins el proper 17 de juliol.

Les beques BE-DGR per a predoctors permeten a aquests investigadors aprofundir en nous coneixements o mètodes per a la seva tesi. Els ajuts postdoctorals ajuden a la creació de xarxes, publicacions o altres activitats científiques que reverteixen en l’excel·lència de la recerca dels investigadors becats. L’estada ha de tenir una durada d’1 a 6 mesos, en el cas d’estades predoctorals, i d’1 a 4 mesos, per a les postdoctorals.

Hi podeu accedir:

Beques per a estades de recerca a l’estranger (BE-DGR 2012) – Modalitat A

Beques per a estades de recerca a l’estranger (BE-DGR 2012) – Modalitat B

Una resposta a “Beques predoctorals i postdoctorals per a estades de recerca de curta durada”

  1. […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Recerca | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació